Belang tarung?

hehehe


Saya memang dah lama mengidam nak buat stripes kat kereta tapi tak tergerak nak gi cari kedai. Paham-paham la dah nama perempuan, malu la nak pi jenguk kedai accessories kereta. Nak tanya apa-apa pun tak tahu sebab memang tak reti hapaaa 😛

Ni nasib baik ada orang tu sudi tolong cari kan kedai, siap kawtim harga (of kos itu yang kita mahu) so takde la terbang sangat duit tu.

Mula nya nak buat merah je macam kereta dalam cerita I Am Legend, cuma color dia vice versa. Body merah, stripe putih. Pastu jumpa satu gambar ni, memang nampak nice sangat stripe putih body merah.

Haaa nice sangat stripe yang merah tu. Sukaaaaa!

Pastu Mr A suggest letak jugak warna hitam. Jadi saya  decide buat warna merah hitam… 2 jalur halus dan 2 jalur lebar macam ni.

Ok la kot. Bagi saya cantik je. Tapi ada orang kata nampak macam kereta lelaki dah rupa dia, nampak ganas. hehe layan aje la  :ops:

 RM160 semua nya 🙂 bolehhh lah~

p/s: Abah kata dia dah segan bawak kereta ni, ranggi sangat kata dia 😆 hohohooo

Written by Hime-sama in Life

Leave a Reply

Next Post

When I said, I'll never let you go

hehehe Saya memang dah lama mengidam nak buat stripes kat kereta tapi tak tergerak nak gi cari kedai. Paham-paham la dah nama perempuan, malu la nak pi jenguk kedai accessories kereta. Nak tanya apa-apa pun tak tahu sebab memang tak reti hapaaa 😛 Ni nasib baik ada orang tu sudi tolong cari kan kedai, siap kawtim harga (of kos itu yang kita mahu) so takde la terbang sangat duit tu. Mula nya nak buat merah je macam kereta dalam cerita I Am Legend, cuma color dia vice versa. Body merah, stripe putih. Pastu jumpa satu gambar ni, memang nampak nice […]

Continue Reading