Renesmee and Jacob

The day we met, frozen I held my breath

Last week berjaya tengok opening untuk Twilight Saga – Breaking Dawn Part 2. yeayyy!  :cheer:

Which saya ternanti-nanti sangat. Sebab yang Part 1 punya ter-miss nak tengok sebab TGV Mesra Mall Terengganu ni tayang cerita sekejap-sekejap je. Sudahnya download je la Part 1 tu sebab nanti blur plak tengok sambungan.  :ops:

Tengok yang Part 1 banyak scene ‘bercinta’ (konon nak tunjukkan betapa kasih dan sayangnya mereka berdua) yang rasanya tak perlu nak panjang sangat. Part seksa mengandung tu tunjuk sikit je.. pastu mati, celik balik. THE END!

eehhhhhhh?! dah habis. Sabar je lah. Tu yang buat rasa excited sangat nak tengok sambungan. Geram je rasa dok menunggu Part 2 keluar. Saya memang tak boleh tengok kalau cerita ada sambung-sambung ni. Tertanya-tanya ok. Annoying sungguh~  :pfft:

Anyway, bila dah tengok Part tu adalah sikit scene tang ‘bercinta’. Cerita ni rated PG13 tapi tengok dalam panggung tu ada je bebudak kecik yang aku yakin bukan umoq tiga belas.

Yang lawak nya, time scene ‘bercinta’ ‘berguling-guling’ ada sorang budak kecik ni jerit “Ayah, dia buat apa tu??!!”

……..

….

..

hahahhaa satu panggung terdiam seminit, pastu gelak pasrah!
#THATAWKWARDMOMENT and #EPICLOL at the same time.

err…

(ape punya parents la bawak anak-anak kecik tengok cerita gini)

:ops:

Anyway, Part 2 ni agak best la sebab ada scene fighting siap cabut-cabut kepala bagai (again, kenapa la parents bawak budak-budak kecik) pastu si Renesmee tu comeeeeeeel rasa nak cubit-cubit pipi. Alaa bulat nya mata!

Renesmee and Jacob

source: Twilight Saga Wiki

Jacob Black plak ada connection dengan si kecik Renesmee tu, macam nak menjurus jadi pedophile je (adoiyaa) tapi dimaafkan sebab Renesmee membesar dengan hebat. hehe

Overall saya suka Part 2 ni tapi last-last bila ending movie and credits keluar… rasa sedih sebab cerita ni dah habis. No more Twilight Saga. No more 🙁

Please buat cerita lain, buat pasal Renesmee and Jacob. (sebab cerita The Hobbit boleh buat……)

Saya rasa ramai je nak tengok kalau buat cerita based on character Twilight Saga. Kan?

p/s: The perfect song for the ending!

Written by Hime-sama in Life

3 Comments

  1. mdyusri
    November 27, 2012

    dah abis yek cite ni.. xde smbungan dah kan..

    Reply  
    • Hime-sama
      November 27, 2012

      habis sudah. i iz sad :p haha!

      Reply  
  2. mdyusri
    November 27, 2012

    dapat la ak tgk dari awal.. sbb xpernah paham cite ni pasal apa.. yg ak bc org2 post semua pasal hero2.. *mati*

    Reply  

Leave a Reply

Next Post

My first.... uban! haha

Last week berjaya tengok opening untuk Twilight Saga – Breaking Dawn Part 2. yeayyy!  :cheer: Which saya ternanti-nanti sangat. Sebab yang Part 1 punya ter-miss nak tengok sebab TGV Mesra Mall Terengganu ni tayang cerita sekejap-sekejap je. Sudahnya download je la Part 1 tu sebab nanti blur plak tengok sambungan.  :ops: Tengok yang Part 1 banyak scene ‘bercinta’ (konon nak tunjukkan betapa kasih dan sayangnya mereka berdua) yang rasanya tak perlu nak panjang sangat. Part seksa mengandung tu tunjuk sikit je.. pastu mati, celik balik. THE END! eehhhhhhh?! dah habis. Sabar je lah. Tu yang buat rasa excited sangat nak […]

Continue Reading