Niii last minute deal! Ada sesiapa yang masih berminat nak buat tempahan baju kurung kanak-kanak untuk Raya tahun ni?!! Yes kami masih boleh menerima tempahan anda!

(haaa tudiaaaa)

Lil Miss Bijoux by Shambijoux Store

Lagi 2 minggu nak Raya kan. Hari ni Ramadhan ke 15. InsyaAllah sempat lagi nak tempah baju kurung hehe ūüôā ¬†Jadi siapa yang nak order tu, boleh lagi. Kami akan tutup tempahan pada¬†Friday 26th July 11 PM. Full payment must be made in order to¬†confirm your order.¬†Tempahan akan dihantar menggunakan PosLaju bermula 1st¬†August 2013.

Anda boleh menghubungi kami melalui lilmissbijoux@shambijoux.com atau wechat/whatsapp di +6019.9133.047. Harga tempahan adalah mengikut saiz dan jenis kain. Details boleh tengok di sini.

Custom tailoring for Raya 2013 - Price List