PM hape nyeee #LULZ

I don’t get it la.

Org yang suka tulis “PM me PM me”. Much worse…

“PM”

Tu jek.

Adoiiiii ingat depa ada masa ke nak PM kita. If you love the product, have any inquiries or if you’re interested in buying.. YOU PM them lah.

Hit the MESSAGE BUTTON!

Pastu emo bila Page Owner tak PM. Tahukah anda page owner cannot initiate the PM-thingy. (Kalau boleh pun, kena bayor) and kadang-kadang page owner tak terbaca pun comment kamu. Facebook notification can be a b***h sometimes.

Adoiiiiii! Kan lagi mudah kalau kamu yang message.

P/S: korang hengat MK nak PM korang ke? In your dreams~

20130914-211241.jpg

20130914-211444.jpg

Michael Kors ada juta-juta like. Idok nya depa layan request kita ni. Adeh!

20130914-211503.jpg

Pleaseee. Udah-udah la. Jangan jadi bahan gelak saya :ops:

Written by Hime-sama in Bitch Slap

Leave a Reply

Next Post

Giving up is not an option

I don’t get it la. Org yang suka tulis “PM me PM me”. Much worse… “PM” Tu jek. Adoiiiii ingat depa ada masa ke nak PM kita. If you love the product, have any inquiries or if you’re interested in buying.. YOU PM them lah. Hit the MESSAGE BUTTON! Pastu emo bila Page Owner tak PM. Tahukah anda page owner cannot initiate the PM-thingy. (Kalau boleh pun, kena bayor) and kadang-kadang page owner tak terbaca pun comment kamu. Facebook notification can be a b***h sometimes. Adoiiiiii! Kan lagi mudah kalau kamu yang message. P/S: korang hengat MK nak PM korang […]

Continue Reading