I can’t trust myself

“Depression is the need to constantly be distracted (being on social media, playing video games, watching movies or shows, or working all the time) because I can’t trust myself with my thoughts for longer than 3 minutes.

Continue Reading 0

Giving up is not an option

Working to the point of exhaustion, getting 4 hours of sleep daily and extra 1 hour kalau ada driver hantar pi mesyuarat. Tu je.  Muka pun makin hari makin bitch face. Makin lama hilang seri… Makin hilang semangat. Orang tak faham apa yang kita kena pikul. The struggle and the demons I’m dealing with. I’m super depressed tapi saya kena kuat.  *sigh*

Continue Reading 0

PM hape nyeee #LULZ

I don’t get it la. Org yang suka tulis “PM me PM me”. Much worse… “PM” Tu jek. Adoiiiii ingat depa ada masa ke nak PM kita. If you love the product, have any inquiries or if you’re interested in buying.. YOU PM them lah. Hit the MESSAGE BUTTON! Pastu emo bila Page Owner tak PM. Tahukah anda page owner cannot initiate the PM-thingy. (Kalau boleh pun, kena bayor) and kadang-kadang page owner tak terbaca pun comment kamu. Facebook notification can be a b***h sometimes. Adoiiiiii! Kan lagi mudah kalau kamu yang message. P/S: korang hengat MK nak PM korang […]

Continue Reading 0

A friend is someone who believes in you, when you have ceased to believe in yourself.

In my case.. Kawan sendiri tapi busuk hati. Awat hang dengki sangat?!! Kalau betul kawan patutnya supportive la… ini idak, dok cerita belakang-belakang, dekat ramai org. Selama ni aku boleh agak perbuatan kau tu, tapi aku fikir baik. Tak mau tuduh-tuduh kawan sendiri. Tapi.. Sekarang dah jelas nyata. Kawan apa macam tu? Be supportive la, kalau tak puas hati sangat ngan kiteorg and kalau rasa tak betul. Nasihat and bincang or cakap elok-elok lebih baik. Win-win.. Tak gitu? BARU LA MATANG..

Continue Reading 0

Oh my, now a house?

Dah genap setahun upgrade kereta, now gateiiii plak nak beli rumah! :ops:

Tapi untuk menyedapkan hati kita pikir la rumah ini adalah aset. Nilai rumah tak turun. Lain lah kereta. Kereta itu satu tanggungan atau liabiliti. Nilai kereta tak pernah naik. Makin hari makin turun…

Continue Reading 0