Biskut raya tak cukup?!!

Bagi sesiapa yang rasa stock biskut raya korang tu tak cukup… Boleh la try contact Leha Cookies ni. Atau yang masih belum beli biskut raya. Haaa boleh try beli yang ni! Saya personally dah try Tart Nenas tu. Sedapppp! Melting gituuuu~ Sesiapa yang dekat area Kuala Terengganu atau Kuala Berang, boleh la beli dengan mereka. Harga bagi Almond London dan Tart Nenas ni, RM24 sebalang. LEHA COOKIES +6013-928-9934 Kuala Terengganu Kuala Berang

Continue Reading 0

Gratitude…

Continue Reading 0

My House – extra wiring and of course extra charges

Last month pergi tengok progress rumah. Hmm so far so good. Hari tu dah stage plaster simen ke dinding. La ni tak tau stage ape dah. Petang ni kena gi jengok la sekejap, nak tengok dia dah buat belum sinki and dapur. Harapnya belum sebab besok baru nak pergi beli dapur and hood. Pasal extra wiring ni memamg aku agak pening. Contractor wiring pulak (of course) suggest bagai-bagai, yang hebat-hebat aje. Kita ni plak sebab macam blur-blur kita main angguk je.  :panic: “Awok, cuba tulis skit. Kos brape, kasik anggaran je pun ok la”…. Dia pun duduk la, scribble something […]

Continue Reading 0

My heart is yours to fill or burst

Breathe in for luck, Breathe in so deep, This air is blessed, You share with me. This night is wild, So calm and dull, These hearts they race, From self control. Your legs are smooth, As they graze mine, We’re doing fine, We’re doing nothing at all. — Hands Down by Dashboard Confessional Hands down this is my fave song! Such an amazing lyrics, so simple yet so meaningful! I miss you dear, distance is killing meeeee  :panic:

Continue Reading 0

Stand up!

Not your usual k-pop song!

Continue Reading 1